Bemmelse Dweildag 2016

Ben jij er bij op de Bemmelse dweildag van zondag 12 juni 2016? Leuk want dan zal je mij ook daar treffen. We treden namelijk met Dweilorkest De Deurdweilers 4x op. 4x knallen op een van de hoofdpodiums en dan kijken waar we die dag in de wedstrijdklasse zullen eindigen. Nu we zo in de voorbereidingen zitten verwacht ik er nog niet veel van! De muziek zijn we volop aan het oefenen en de show daar gaan we binnenkort aan werken. Wat we gaan doen? Dat laat ik nog even in het midden (geheimpje) maar zorg er wel voor dat je stevig in je schoenen staat want anders blazen we je misschien wel weg!

Nagenieten van de Bemmelse dweildag

Wil je nog even nagenieten van onze Boer zoekt vrouw thema die we in 2015 hebben uitgevoerd. Kijk dan op mijn video gemaakt met de GoPro aan mijn frame.

Tot dan!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)