Iphone SE lees mijn ervaring

Yes hij is binnen! Mijn nieuwste gadget is de iPhone SE! Hij is echt net binnengekomen nadat ik de telefoon als pre-order bij Apple had besteld. De SE wordt na de 4, 5 en 6 mijn vierde mobiel. Weliswaar is de 4 en 6 van mijn werk, maar toch heb ik ze in gebruik gehad. Vier generaties iPhones…

Unboxing iPhone SE

De overgang van de iPhone 5 naar SE

Later zal ik dit bericht aanvullen met mijn ervaringen over de installatie en het gebruik. Of te wel hoe ervaar ik de overgang van de iPhone 5 naar de iPhone SE.
Nu eerst genieten.

** update 13 april 2016

iPhone SE foto en video

Na een weekend de telefoon in gebruik te hebben is het nog steeds genieten geblazen. Aangezien ik veel op social media doe en daarbij ook gebruik maak van Instagram en YouTube is het fijn om te weten hoe de foto’s zijn die je met de camera kan maken. Daarvoor heb ik in Amsterdam een mooie foto genomen van een brug met kleine slotjes eraan.

Een foto van een brug in Amsterdam met de iPhone SE

Ik ben erg te spreken over de scherpte/diepte verhouding. De scherpte van de brug is goed te zien bij de roestige plekken en de onscherpte is goed te zien in de gebouwen op de achtergrond. Qua video maakt de iPhone SE ook op HD kwaliteit films. Een voorbeeld is de door mij vertelde mop. Gefilmd met de backcamera en bewerkt met Final Cut:

Batterijduur iPhone SE

De batterij van de iPhoneSE is goed te noemen! Ik luister veel muziek, film en fotografeer veel en daarnaast controleer ik regelmatig mail en social media. Intensief gebruik dus van de telefoon. Op een dag heeft de volledig opgeladen iPhone SE van 6:30 tot 0:30 uur aangestaan zonder tussentijds opladen. Dit is erg prettig. Hopelijk blijft de accu het voor langere tijd zo goed doen want dat vind ik normaal gesproken wel het nadeel bij smartphones. Tot nu toe ervaar ik dus een zeer goede accuduur bij de iPhone SE.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)