Killerbody dieet Fajah Lourens

Een gezonde lifestyle is tegenwoordig helemaal in. Zelf ben ik ook meer bewuster bezig met mijn leven. Ik probeer goed op te letten op mijn voeding en probeer ik ook om minimaal twee keer per week te sporten. Ik ga niet naar de sportschool maar probeer mijn beweging op donderdagavond en zondagochtend te halen op het voetbalveld. Daarnaast vind ik hardlopen ook leuk om te doen alleen kwam het er afgelopen winter niet zo heel veel van. Gelukkig is er een nieuwe zomer in aantocht en worden de avonden weer wat langer. Dan kan ik weer makkelijker een rondje hardlopen nadat de kleine meid in bedje ligt. Omdat ik voorstander ben van gezond leven en voldoende sporten wil ik stilstaan bij het boek “Killerbody Dieet” van Fajah Lourens. Wil je de rest niet lezen? Bestel dan het boek nu direct (tip).

Fajah Lourens ken ik van…

Natuurlijk ken ik Fajah niet persoonlijk maar alleen van televisie. Zoals ik in een eerdere post over het boek Expeditie Edith schreef ben ik fan van Expeditie Robinson. Fajah Lourens deed mee in dit programma en bereikte de finale. Dit deed ze op een manier die veel respect verdiend. Ze werd door haar concurrentie (Fatima Moreira de Melo) bestempeld als een gevaarlijke tegenstander en dus werd ze snel, als eerste, eruit gewipt. Ze mocht blijven en alleen overleven. Elke keer als er iemand afviel mocht ze hier een duel tegen spelen. Dit deed ze steeds zo goed dat ze uiteindelijk dus de finale haalde. Helaas voor Fajah won ze niet (dit deed Fatima) maar ze verdiende wel veel respect bij de kijkers.

Naast Expeditie Robinson ken ik Fajah uit de tijd dat ik nog naar GTST keek (sorry). Hier speelde ze Yasmin en dat deed ze drie seizoenen:

Bron: YouTube.com

Een killerbody dieet met Fajah Lourens

Door de ervaringen van Expeditie Robinson kwam Fajah erachter dat een gezonde levensstijl erg belangrijk is. Ze begon zich te verdiepen in voeding en sporten. En dat resulteerde uiteindelijk in haar gedachten om te starten met “My Killer Body Motiviation“. Een erg leuke site om eens naar te kijken en inspiratie op te doen. Met haar manier van werken, uitleg en recepten kwam Fajah Lourens op het idee om haar motivatie om te zetten in een mooi boek!
Het boek bevat workouts, recepten en tips. Erg interessant voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de materie en ook een Killer body wil krijgen. Fajah Lourens belooft ons om je slank te maken in 12 weken.

Heerlijke kipsalade uit het boek Killerbody Dieet

Bestel Killerbody Dieet

In de eerste druk van het boek zit een gratis jaarabonnement voucher die je toegang geeft om MKBM basic lid te worden. Deze is wellicht nog in de plaatselijke boekhandel te koop maar online is de eerste druk uitverkocht. Bestel het boek (tweede druk) online bij Boekenwereld of bij bol.com (beide zonder verzendkosten) en creëer je eigen killerbody.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)