De zomerjas van het merk Superdry

Nieuwe zomerjas van Superdry

Vandaag ben ik met mijn vrouw en dochter wezen shoppen in Uden. Lekker er eventjes uit en met een doel. Mijn doel was om nieuwe zomerjas te scoren! Die van vorig jaar kon echt niet meer en was volledig op dus er moest een nieuwe zomerjas komen. Is mijn zoektocht geslaagd? Ja en hoe!

Zomerjas gevonden

Tijdens mijn zoektocht naar een winterjas was ik bij het merk Superdry uitgekomen. Dit Japanse merk bevalt me wel. De maten en vormen staan goed bij mijn lichaam dus ik had het vermoeden dat een zomerjas van Superdry mij ook wel zou lukken. Wij daarom direct naar dezelfde winkel toegelopen en toen we binnen liepen zagen we dat het assortiment van zomerkleding weer goed voorradig was. Dan zou er ook wel een zomerjas zijn toch?

De zomerjas van het merk SuperdryEigenlijk was het wel heel erg. We liepen naar het schap en de eerste beste zomerjas die we zagen zou het moeten worden. Echt zo snel heb ik nog nooit een jas gescoord. Maar toen ik naar de maten keek hadden ze alleen nog maar XS tot M. Even de M toch maar gepast maar deze was te strak. Ik moet echt wel een L hebben! Het personeel in de winkel kwam aanlopen en de beste verkoper realiseerde zich dat een paspop mogelijk een L aan had. En yes, Markie had geluk! De paspop had inderdaad een L aan en ik natuurlijk gelijk gepast. Nou die zomerjas zat me toch gelijk goed en dus was mijn missie geslaagd. Yes Yes Yes! Hier aan de rechterkant zie je de zomerjas die ik gekocht heb. Lichtgrijs met oranje details. Echt super mooi!

Naast de zomerjas heb ik van Superdry ook nog gelijk een lekker shirt en een t-shirt gescoord. Ik kan dus mooi de lente in. Nu alleen nog een paar nieuwe spijkerbroeken maar die komen de volgende keer wel! Ik ben echt super(dry) blij met mijn keuze voor de zomerjas. Wanneer ik hem aan heb zal ik een foto posten op Instagram!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)