Google Chrome Cast uitpakken en installeren in 15 minuten

Ben jij onbekend met de Google Chrome Cast en wil je weten hoe het eruit ziet en hoe het werkt, kijk dan mijn tutorial “Google Chrome Cast uitpakken en installeren in 15 minuten”.

Met heel veel plezier heb ik een video gemaakt die alles uitlegt. Ik laat je zien hoe de verpakking eruit ziet, hoe het device aangesloten moet worden en hoe je het geweldige apparaat vervolgens installeert op je tv. Na het bekijken van deze 15 minuten tutorial kan jij zelf aan de slag met het installeren en vervolgens ook genieten van de vele mogelijkheden.

Uitleg en installatie Google Chrome Cast

Het installeren van de Google Chrome Cast is gemakkelijk. Het systeem is vrij plug en play en daardoor begrijpelijk. Ben je niet gewend om dergelijke apparaten te installeren dan help ik je graag. Bekijk dan direct onderstaande video:

Heb je iets aan mijn uitleg gehad? Dan vind ik het erg leuk als je mijn video waardeert door middel van een duimpje omhoog. Laat een reactie achter wat je er van vindt en als je een vraag hebt stel deze dan gerust. Ik zal dan proberen je vraag te beantwoorden. Ook is het handig om je te abonneren op mijn kanaal als je meer tech videos wil ontvangen, dit doe je eenvoudig door in bovenstaande video op de subscribe button te drukken (rechts onderin). Wil je de Google Chrome Cast bestellen? Klik dan op deze link en haal voor slechts 39 euro heel veel plezier in huis.

Wat is een Google Chrome Cast 2

De Chrome Cast van Google is misschien wel de beste mediaspeler die er op dit moment is. Zeker prijs/kwaliteit steekt het apparaat er met kop en schouders bovenuit. Geniet eenvoudig van online content op je tv. Je favoriete tv-programma’s, series en muziek zend je moeiteloos naar je tv. Apps als Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube worden ook ondersteund. Je hebt geen gedoe meer met een klein scherm van je tablet of laptop. Ga lekker voor de tv zitten en de Chrome Cast doet de rest. Google doet er alles aan om je (digitale) leven makkelijker te maken. Met slimme oplossingen op het gebied van hardware en apps komt het internet elke dag weer wat makkelijker naar je toe. Steeds meer genieten we van entertainment wanneer het ons uitkomt, in plaats van op gezette tijden. Google heeft dat goed gezien en maakt het makkelijk om op jouw ideale moment je favoriete serie te kijken of lekker muziek te luisteren.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)