Benfit Vlog #008

De achtse week van het BenFit programma zit erop! Acht weken lang ben ik zo veel mogelijk aan het sporten en probeer ik goed te letten op mijn eten. Dit laatste vind ik het zwaarste van alles omdat ik ook van snoepen houd!

In deze nieuwe aflevering ben ik naar de kapper geweest en laat ik je zien wie mijn favoriete kapster is. ’s Avonds had ik een feestje met het voetbalteam en dat betekende dus veel drinken (alcoholvrij) en er was een mobiele frietwagen. Ik was in de veronderstelling dat we gingen barbecueën maar dat werden dus frietjes en een hamburger. Zondag een leuke kinderfeest gehad waar ik de koning van de waterballonnen mocht zijn.

De werkweek was vooral druk maar gelukkig ook tijd gehad om een rondje met mijn dochter te wandelen. Zij lekker op de fiets en ik dus lopen. In deze nieuwe vlog zit ook weer een recept. De Griekse broccoli schotel. Erg eenvoudig te maken en ik vond het nog lekker ook. Als laatste een kort sportmomentje dat ik wel spannend vind. Kijken dus!!!

Bekijk mijn vlog over week 8


Laat je vooral ook een reactie achter want vinden jullie het leuk om me te volgen, heb je toevallig nog tips of iets anders op te merken? Laat het dan vooral achter!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)