Benfit Vlog #009

De negende week van het BenFit programma zit erop! In negen weken proberen om een summer body te krijgen. Dat zal niet lukken maar mijn spiermassa neemt wel toe!

In vlog 9 laat ik zien hoe warm het is geweest in Nederland en dat het echt geen sportweer is geweest. In totaal ben ik 2x naar de Bodypump geweest en heb ik zelfs maandag een rondje hardgelopen 5km. Dit laatste ging heel goed en daar was ik dan ook tevreden over. Omdat het zo warm was heb ben ik vaak binnen gebleven en heb ik lekker zitten gamen onder het genot van een heerlijke Radler 0%.

Bekijk mijn vlog over week 9


Laat je vooral ook een reactie achter want vinden jullie het leuk om me te volgen, heb je toevallig nog tips of iets anders op te merken? Laat het dan vooral achter!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)