BenFit vlog #010

De tiende week van het BenFit programma zit erop! Al 10 weken lang ben ik zo veel mogelijk aan het sporten en probeer ik goed te letten op mijn eten. Om ’s avonds niet te veel te eten probeer ik pakjes en zakjes zoveel mogelijk te negeren in de supermarkt.

In deze nieuwe aflevering heb ik eigenlijk heel veel beleefd maar weinig gefilmd. Dit zorgt er voor dat de vlog van week 10 in tweeën is geknipt. Ik ben de vrijdag naar de Zwarte Cross geweest. Hierover heb ik dus ook al geschreven in de post over mijn Moment of Fame op de Zwarte Cross. In dit verhaal heb ik ook een uitgebreide vlog geplaatst over deze dag. De rest van de week ben ik nog gek wezen doen bij Neia en heb ik leren FaceSwappen :). Een bezoek aan Boxmeer bij Daags na de tour was ook weer erg leuk. Voor de rest heb ik het eetschema van BenFit echt volledig los gelaten. Ik ben wel weer lekker wezen knallen bij de BodyPump op woensdagavond.

Bekijk mijn vlog over week 10

Laat je vooral ook een reactie achter want vinden jullie het leuk om me te volgen, heb je toevallig nog tips of iets anders op te merken? Laat het dan vooral achter!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)