Benfit Vlog #011

De elfde week van het BenFit programma zit erop! Al 11 weken lang ben ik zo veel mogelijk aan het sporten en probeer ik goed te letten op mijn eten. Maar toen kwam de vakantie in zicht. Als dat maar goed gaat!

In deze nieuwe aflevering heb ik eigenlijk rustig aan gedaan. Je kan een heerlijk kip gerecht zien dat uit het voedingsschema komt van BenFit. De “Kip Teriyaki”. Daarna zie je hoe ik samen met mijn gezin geniet van spaghetti eten in de stad (Nijmegen) om de vakantie in te luiden. Als afsluiting vertel ik je of de estafette dames bij het zwemmen wel hun Olympische titel gaan verdedigen. Kortom leuke beelden om terug te zien.

Bekijk mijn vlog over week elf

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)