Benfit Vlog #012

In vlog 12 ben ik op vakantie in Drenthe waar ik een heerlijke week heb beleefd en twee keer ben wezen hardlopen. Je ziet mij in kabouterland te Exloo, in Barneveld bij ballonfiesta en je komt te zien wat mijn resultaten waren van de twaalf weken challenge.

Kijk mijn laatste BenFit vlog nu direct:

De resultaten van 12 weken BenFit:
Planken van 4:00 minuten naar naar 4:20 minuten.
Fietsen is gelijk gebleven.
Squad van 1:00 minuut naar 9:00 minuten.
Gewicht is met een halve kilo afgenomen.

Samenvattend weet ik niet of BenFit voor mij geschikt is. Ik ben blij dat ik een stok achter de deur had qua sporten want ik heb zeker genoten van alle bodypump lessen. Ik heb meer kracht in mijn armen, borst en beenspieren. Dit zal me zeker helpen bij het fitter zijn op het grasveld. We gaan weer werken en de vakantieperiode is afgelopen. Op naar een heerlijk voetbalseizoen.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)