Barbecue workshop Koken op kolen

Het voordeel van een vrijgezellenfeest voor vrijgezel Bram, bassist bij Dweilorkest De Deurdweilers, is dat je gelijk iets gaat bedenken wat met vlees en barbecueën te maken heeft. Zo ontstond er het plan om de barbecue workshop “Koken op kolen” te volgen. Onder aanvoering van chef Dirk van Griensven hebben we in een 5 uur durende middag/avond geleerd om zelf heerlijk te koken op de bbq.

Bekijk mijn vlog over de barbecue workshop Koken op kolen

Bekijk als eerste mijn vlog met een impressie over de workshop. Zo zie je hoe ik samen met Frank en Koen heerlijke gehaktballen maak en hoe vlees gewoon rechtstreeks op de kolen mag liggen. Abonneer je ook gelijk op mijn kanaal om sneller op de hoogte te blijven van mijn video’s.

Loopt het water je al uit de mond? Bekijk dan ook even de volgende foto’s en zie hoe heerlijk goed koken op kolen ook kan zijn!

Impressie van de barbecue workshop in foto’s

Rundvlees opgemaakt

Me eating meat

Gruwelijk lekkere spek

Zalm roken op de bbq

Leer zelf echt koken op de barbecue

Voor informatie over deze workshop ga dan naar de website www.kokenopkolen.nl. Neem contact op met Dirk en laat je gewoon verrassen. Houdt er wel rekening mee dat deze workshop niet goedkoop is. Dit komt mede door het gebruikte vlees dat kwalitatief van gruwelijk goed niveau is. Geen Jumbo of AH speklappen maar rundvlees van de beste koeien, pulled pork van geweldig varkensvlees.

Een Monolith bbq zelf kopen?

Denk je dit wil ik ook? Dat kan… een Monolith (zwart ei uit mijn video) is gewoon te koop voor een bedrag van ruim 1.200 tot 1.400 euro. Check het zelf maar eens hoe mooi zo’n bbq van Monolith is.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)