De waarheid Luc Nilis spreekt

Yes het is zo ver…ik bereikte de laatste pagina van het boek De waarheid Luc Nilis spreekt. Was het boek dan zo slecht? Zekers niet… het boek was juist super goed. Maar waarom dan een YES Mark? Nou dat leg ik uit!

De waarheid Luc Nilis spreekt besteld

Toen ik hoorde dat het boek er aan zat te komen door o.a. de auteur Thijs Slegers te volgen, had ik gelijk de intentie om het boek te bestellen. Luc Nilis, een cultheld en een geweldige voetballer bij mijn club PSV, daar moet ik meer over weten. Omdat ik vertrouwen had in de schrijfstijl van Thijs en de uitgeverij kon ik er vanuit gaan dat het wel een goed boek moest zijn. Na Ik, Zlatan en Luis Suarez zou dit mijn derde voetbalbiografie zijn! Omdat ik niet heel veel lees moet een boek ook wel zo boeiend zijn dat ik door wil gaan met lezen. Maar waarom dan de Yes het is zo ver. Tijdens het lezen ontving ik het exemplaar van Anders kijken naar voetbalvan Ruud Gullit. Toen ik dit boek binnenkreeg en het eerste hoofdstuk las verdwaalde ik gelijk in dit boek en de voorbeelden. Deze wil ik ook gaan lezen dacht ik toen. Maar ja eerst Luc Nilis uitlezen Mark!!! Daarom ben ik dus blij dat het uit is. Ik ben veel meer te weten gekomen over een geweldige voetballer en ik mag beginnen aan mijn volgende boek! Twee vliegen in één klap dus.

Wie is Luc Nilis eigenlijk?

Tijdens het lezen van (voetbal)boeken heb ik een tik. Sommige stukken ga ik namelijk helemaal uitspitten om er zo nog meer over te weten komen. Bij voetbal zoek ik bepaalde goals op YouTube op maar in bijvoorbeeld Inferno van Dan Brown ga ik plaatsen of gebouwen opsnorren. Deze tik deel ik graag in mijn boekreview vlog over De waarheid Luc Nilis spreekt:

In deze vlog laat ik beelden zien, vertel ik leuke zaken die ik onthouden heb uit die periode en waarom ik aanraad om het boek te lezen. Kortom kijken dus! In slechts 10 minuten terwijl ik er makkelijk uren over kan praten 🙂

Bestel ook jouw exemplaar van Luc Nilis biografie

Wil jij het boek van Luc Nilis ook bestellen? Helaas is het uitverkocht maar op Boekenwereld.com vindt je wel nog veel meer andere voetbalboeken!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)