Mijn eerbetoon aan Ramses Shaffy

7 jaar geleden op 1-12-2009 overleed muziekHELD Ramses Shaffy. Ik schreef op een ander blog toen het volgende eerbetoon. Omdat ik van mening ben dat deze post prima op JustMark past deel ik het met jullie allemaal.

Op 1 december werd ik via Twitter verrast met het overlijden van Ramses Shaffy. Ramses was de laatste tijd ziek met slokdarmkanker, iets waar mijn opa in 2005 ook aan is overleden. Ik krijg weer een kleine rilling als ik denk aan de tijd dat ik nog kind was en bij opa op bezoek kwam. Mijn opa was zeer gecharmeerd van de muziek van Ramses en ik moet zeggen ik mag het ook graag. Daarom deel ik hierbij een mooie opname van Ramses Shaffy, Liesbeth List en Alderliefste met Vivre:

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)