XXX: Return of Xander Cage

Afgelopen maandagavond ging ik met mijn maat Mark naar de bioscoop. Een bezoekje aan een film naar keuze had hij nog te goed voor zijn verjaardag in 2016. Maandagavond was het dus zover. We gingen naar Triple X Return of Xander Cage in CineMec te Nijmegen.

Return of Xander Cage in CineMec

De film was een echte mannenfilm. Mooie vrouwen, ongelovelijke acties die niet kunnen en een ander voordeel. We zaten met zes man in een zaal voor 700 man. Cinemec is een nieuwe bioscoop in Nijmegen en bevat enkele zalen. De hoofdzaal is dus een grote zaal met geweldige geluidservaring. De techniek is Dolby Atmos. Geluid van onder boven voor achter en opzij.

Mocht je een keertje naar de film gaan en is het een actiefilm zoals je van XXX kan verwachten dan adviseer ik CineMec.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)