Daar gaat ze dan…

Morgen wordt onze oudste dochter Liz 4 jaar en dat is voor een kind één van de vele mijlpalen in hun leven. Ze mogen dan naar de kleuterschool. Voor papa’s en mama’s is het het moment waar ze niet echt klaar voor zijn. Je moet ze loslaten en ze gaan hun horizon verbreden.Ze leren andere kindjes kennen, leren zich te ontwikkelen op het gebied van rekenen, taal en spelen. Er ontstaan meningsverschillen met andere kindjes en ga zo maar door. Vandaag mocht Liz voor het eerst gaan “oefenen”.

Liz is helemaal klaar voor school

Al heel lang kijkt Liz er naar uit. Ze ziet zichzelf wel op school… ze is leergierig dus voor haar biedt naar school gaan nieuwe kansen om uitgedaagd te worden. Moeilijkere puzzels maken, preciezer/netter tekenen maar ook op sociaal gebied zal ze veel gaan leren. Zelf ben ik daarom ook heel blij dat ze naar school mag en dan haar ei echt kwijt kan. We zullen haar nu echt hard zien groeien en stappen maken.

We hebben gekozen voor dezelfde school als waar Kim ook naar toe is gegaan. Een school in de Cuijkse woonwijk “De Valuwe”. Een multiculturele school met een fantastisch leerplan en leraren. Een aantal leraren heeft Kim zelf ook nog gehad. Wij verwachten dat Liz het op school heel leuk gaat krijgen en dat ze er zich optimaal kan voorbereiden op alles wat komen gaat. Ik zal je op dit blog op de hoogte houden hoe het allemaal gaat.

Lieve Liz heel veel schoolplezier meisje!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)