Forza4Neia – mega bedrag statiegeldactie

Afgelopen periode stond bij Jumbo Wijchen een flessenbonnenzuil waar klanten hun statiegeldbonnetje in konden deponeren. Nu de periode afgelopen is is het tijd om de balans op te maken. Het geld komt ten goede aan Forza4Neia.

Veel geld ophalen

In de ochtend vertrok ik met de auto op weg naar Wijchen. Op weg naar de Jumbo om daar samen met Neia en haar papa de cheque op te halen. De cheque met het bedrag dat er opgehaald is met de flessenactie. Zoals verteld komt het volledige bedrag ten gunste aan het team (op mijn naam) en daarmee volledig aan de Stichting Energy4All. Al het geld zal gebruikt worden om een medicijn te kunnen vinden voor de zieke kindjes.

Uitreiking van de cheque

Na een rondje door de winkel werden Neia, haar vader en ik bij de filiaalmanager geroepen. Daar stond een hele groep van medewerkers klaar voor de uitreiking van de cheque. Welk bedrag zou er opgehaald zijn in de winkel. Uiteindelijk was het een mega bedrag geworden. Door dit bedrag heb ik mijn doelstelling van €1000,00 ophalen ruimschoots gehaald:

De cheque die Neia mocht ontvangen bij Jumbo Wijchen

De uitreiking terugkijken in onze vlog

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)