PSV Phoxy babyfoto 2017

Afgelopen zaterdag 2 september ben ik samen met het gezin naar PSV toegegaan. Het was weer de jaarlijkste Phoxy babyfoto. Omdat ik Kate lid had gemaakt mocht ik dit jaar met haar op de foto. 4 jaar geleden had ik hetzelfde gedaan met Liz dus ik vond het leuk om het ook met Kate te doen.

Impressie en eindresultaat Phoxy babyfoto 2017

Als echte PSV fan is het natuurlijk een heerlijk gevoel om weer in het stadion te komen. Je kan op deze dag alles van zo dichtbij meemaken. Ik mocht het veld betreden, de kleedkamers bewonderen en mezelf uitleven in de PSV fan store.

Mijn vlog over de Phoxy babyfoto 2017

Bekijk mijn vlog over deze dag en zie in 2 minuten hoe de dag was:

Het eindresultaat van de Phoxy babyfoto 2017

Ik was in de O van PHOXY terecht gekomen en stond op 1 meter van de middenstip af. Op de plek zelf natuurlijk een momentje genomen om Kate op de middenstip te laten zitten! Welke baby kan nou zeggen dat ze dit gedaan heeft. Op het einde van de dag nog even langs de PSV store om het seizoenstenue te kopen en te laten bedrukken. Zo heb ik van beide dochters een mooie herinnering.


Dank je wel PSV, Kim, Liz en Kate voor deze niet meer te vergeten dag voor mij! Wil jij dit ook meemaken? Maak dan je zoon of dochter lid van de PSV Phoxy club (als ze 0 jaar zijn). Alleen nul-jarige mogen op de foto dus dat is wel een vereiste.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)