Arretjescake

Als er iets echt heerlijk, smaakvol, vullend, Brabants is dan is het arretjescake. Een geweldige caloriebom maar ik vind het zo lekker. Het voordeel is dat je na een plakje genoeg hebt. Later merk je wel waarom 🙂

Benodigdheden:

350 gram roomboter
400 gram suiker
4 eieren
400 gram biscuitjes
10 eetlepels cacao

Bereidingswijze:

Laat de boter smelten (niet bruin laten worden).
Mix de eieren met de suiker en mix daarna de cacao er beetje bij beetje door.
Breek de koekjes fijn.
Roer de gesmolten boter door het eimengsel en daarna de verkruimelde koekjes.
Bekleed een cakeblik met folie. Doe het mengsel in het blik en laat het vervolgens een dag in de koelkast opstijven.
Snij de cake de volgende dag aan plakjes.

Smakelijk!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)