Forza4Neia op mijn BMC Teammachine SLR03

Een nieuw jaar Just Mark en nieuwe ronde nieuwe kansen zullen we maar zeggen. 2018 was niet bepaald het jaar van veel bloggen. Gelukkig ben ik wel te vinden op social media zodat je weet dat het niet over is. Bekijk me dus gerust op Instagram / Twitter / Facebook en als laatste ook op YouTube (vooral game video’s zoals Fortnite en af en toe een vlog).

Aanmelding Forza4Energy4All 2019

Op mijn verjaardag van 27 december 2018 heb ik mij aangemeld om in 2019 weer mee te doen aan Forza4Energy4All en dan natuurlijk weer in Team Forza4Neia. Hoe zat het ook alweer?

Een korte samenvatting:
Er zijn in Nederland (te) veel zieke kindjes met een energiestofwisselingsziekte. Veel kindjes overlijden hierdoor al op zeer jonge leeftijd. Voor deze ziekte is nog geen medicijn en in een welvarend land als Nederland kan dat gewoon niet. Daarom is er een arts druk bezig met het vinden van een medicijn. De ontwikkeling van het medicijn is al in een vergevorderd stadium maar alle ontwikkelingen en onderzoeken kosten geld, heel veel geld… Met Forza4Neia hopen we een bijdrage op te halen zodat er weer geld beschikbaar komt om HET medicijn te verkrijgen. Als tegenprestatie voor de donateurs gaat het team van Forza4Neia samen met vele anderen in september drie Italiaanse bergen beklimmen. Dat is zwaar maar zo voelen wij ook hoe het is om tegen vermoeidheid te strijden. Net als alle zieke kindjes elke dag moeten doen.

Fietsend de bergen over

Om de bergen te beklimmen kun je wandelen, rennen of fietsen. Tijdens mijn vorige deelname heb ik het fietsend voldaan en ook dit keer ga ik dat doen (als enige van het team). Maar dit jaar niet op een ‘last minute’ geleende fiets, waar ik Ron toen heel dankbaar voor was, maar op mijn eigen racefiets. Omdat ik niet in bezit van een racefiets ben heb ik daarom er dus een aangeschaft, een BMC Teammachine SLR03. Op advies van Forzamaat Roy ben ik naar Cycle Center 5311 in Zaltbommel gegaan. Met een van te voren gesteld budget ben ik uiteindelijk op deze tweedehands Ultegra uitgekomen. Het is een kleine maat maar door de geometrie prima voor mijn lichaam:

Mijn BMC Teammachine SLR032 met Ultegra montage.

Wat vind jij van deze dikke BMC?

Volg mijn ervaringen en doneer

Wil je meer over mijn fietservaring en het trainen te weten komen? Ga me dan volgen op Instagram, daar zullen mijn Strava resultaten regelmatig gedeeld worden!

Oh ja, wil je mijn helpen om de € 1000,00 aan donatie binnen te halen? Een donatie voor het goede doel kan altijd. Kijk dan op mijn actiepagina!
SAMEN STAAN WE STERK.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)

Comments 1

Comments are closed.