Streefbedrag Forza 2019 gehaald

Gisteren was ik blij verrast toen ik in mijn mail een melding binnen kreeg. Mijn directe collega Hilleen doneerde 25 euro aan Forza4Neia (Energy4all) omdat ze het lief vind wat ik voor Neia doe. Ik vond het juist weer heel lief van haar.

Op de teller stond doen 990 euro en het streefbedrag ligt op 1000 euro. Liz en Kate, mijn lieverds, hadden als eerste gesponsord en wilde ook het laatste benodigde tientje doneren zodat ik mijn streefbedrag zou halen. Direct na de donatie van Hilleen kwam hun donatie ook binnen, yes… streefbedrag in de pocket:

Een dikke kus voor alle sponsoren!

Nog 50 dagen te gaan

Nu het streefbedrag binnen is ben ik er zelf nog niet. Begin januari had ik eindelijk de durf om te investeren in een eigen race fiets. Durf omdat het toch een flinke investering is om een goede fiets te bezitten. Om de kosten te beperken had ik besloten om mijn mountainbike te verkopen. Nederland is toch beter geschikt om op het asfalt te fietsen en qua tijd en ruimte moet ik ook gewoon keuzes maken.

Er zijn, vanaf het moment dat ik dit schrijf, nog 50 dagen te gaan. Net geen 2 maanden en dan begint het avontuur Forza4Neia 2.0. Na de eerste editie in 2017 vol met spanning zie ik deze tweede editie een stuk relaxer tegemoet.

Het trainen gaat gestaag. Ik heb nog weinig klimkilometers gemaakt maar mijn vakantie begint maandag dus dan kan ik ook wat makkelijk er even tussenuit. Een ritje beklimmingen duurt toch gauw 2 a 3 uur dus je moet er ook de tijd voor nemen. Ik ben heel benieuwd hoe op mijn eigen fiets de beklimming van de Oude holleweg zou zijn.

Donaties nog altijd welkom

Het medicijn is er bijna, de berichten van het onderzoeksteam zijn veel belovend. Yes….want dat zou natuurlijk geweldig nieuws zijn. Maar helaas zijn we er dan nog steeds niet. Als de oplossing tegen deze vreselijke ziekte er is moet het ook nog “vermarkt” worden. Een producent moet gevonden worden, het medicijn moet geproduceerd worden en vervolgens moet het ook nog “betaalbaar” gemaakt zien te worden. Kortom er is nog steeds veel geld nodig! Iedere euro helpt mee. Dus mocht je nog ergens iets over hebben? Het zou fantastisch zijn als je Forza4Neia en daarmee dus Energy4All en al die zieke kinderen wil helpen met hun uitdaging in het leven.

Geef kinderen met een energiestofwisselingsziekte hun energie terug!

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)