2020 het jaar van Covid-19

Het schrijven op mijn blog ligt op een laag pitje… 2020 is niet het jaar waar ik op had gehoopt. Het is het jaar van corona en Covid-19. Nederland ligt met de rest van de wereld plat. Het is een jaar van weinige liefde en socialiteit. Mensen zoals ik werken al vanaf begin maart thuis. In januari en februari hadden we nog gewoon carnaval met de pronkzittingen maar daarna ging Nederland op slot.

Op 15 maart kwam de mededeling van Mark Rutte dat vanaf 18.00 uur de restaurants moesten sluiten…we zaten gewoon met een grote groep mensen de verjaardag van mijn vader te vieren. Iedereen was wel verbaast.

Wat volgde waren maanden van onzekerheid. Het WC papier werd massaal ingekocht, terwijl er was genoeg. Kim en ik moesten thuiswerken en lessen geven. Liz moest haar vervolg van groep drie thuis met een laptop doen en Kate de arme meid die was er en mocht niet naar de oppas. Ze snapte er werkelijk helemaal niks van.

Tijdens de grote vakantie keerde de rust een beetje terug…we kregen weer meer ruimte en mochten ook meer bezoek. Onze tuin was in het voorjaar mooi veranderd en dus konden we in de zomer heerlijk genieten van het prachtige weer, het zwembad en de overkapping en buiten zijn/eten. We luisteren veel kinderliedjes van Kinderen voor Kinderen en hebben samen plezier.

Na de vakantieperiode kwamen we weer meer op slot…en dat zal blijven tot het einde van het jaar.

mark

Eigenwijs, sportief, online innovater, Apple lover, getrouwd & vader, muzikaal en eigenwijs (zo eigenwijs dat ik het twee keer aangeef :P)