Ik ga voor Forza4Neia

Forza4NeiaOp 7, 8 en 9 september 2017 ga ik een sportieve strijd met mijzelf aan. Ik ga drie reuzen van bergen in Italië (de Gavia (2.621m), de Mortirolo (1.852m) en de Stelvio (2.758m)) beklimmen. Dit wil ik al fietsend gaan doen. Ik heb geen flauw benul wat me te wachten staat maar dat het zwaar zal worden dat geloof ik! Bekijk mijn vlogs voor meer informatie en beelden.

Waarom Forza4Neia / Forza4Energy4All

Neia is een ziek vriendinnetje van me. Ze heeft een energiestofwisselingsziekte en is tot op heden samen met vele lotgenootjes ongeneselijk ziek. De stichting Energy4All is druk bezig met het vinden van een medicijn. Het is voor mij zaak om minimaal € 1000,00 aan sponsorgeld te vinden / regelen om aan deze sportieve challenge mee te mogen doen. Ik wil tegenover mezelf, maar zeker ook tegenover anderen, laten zien dat wij (mensen die de ziekte niet hebben) blij moeten zijn met alle energie in ons lichaam. De uitdaging zal zwaar worden, maar ik weet dat ik het kan!

Ik heb jullie hulp nodig

Het is voor mij belangrijk om zo snel mogelijk het benodigde bedrag binnen te hebben. Pas bij minimaal € 1000,00 sponsorgeld mag ik meedoen. Maar er is naast dit geld nog een probleem. Ik heb geen racefiets en niet de juiste materialen om deze passen in Italië te kunnen beklimmen. Daarom heb ik jullie hulp nodig.

Hoe kan je mij helpen:

1. Ik ben op zoek naar een prima racefiets om de tocht fietsend te kunnen volbrengen. -> check!
2. Ik ben op zoek naar financierders om het minimale sponsorgeld bij elkaar te kunnen krijgen. -> check!
3. Ik ben op zoek naar advies en hulp om me in sportief opzicht zo goed mogelijk op deze uitdaging te kunnen voorbereiden.

Samengevat: er is nog een lange weg te gaan voor mij! Help jij mij mee? Let’s do it! Just do it!

Ja wil jij mij helpen?

Laat mij weten hoe je mij kan helpen, hetzij financieel hetzij via adviezen of in natura. Ken jij iemand met een racefiets of heb je connecties met een fietsenwinkel? Echt alle hulp die ik, maar ook het team Forza4Neia, kan krijgen is meegenomen. Stuur mij een e-mail op info@justmark.nl of neem contact op middels social media en ik ben je eeuwig dankbaar.

Deze kanjers helpen mij mee

Doneer snel!Hieronder vind je een lijst van kanjers die mij helpen om deze uitdaging tot een succes te maken:
– Team Forza4Neia en steun en toeverlaat Kim (en meiden Liz & Kate)
Uitgeverij Kosmos
Uitgeverij De Fontein
– Bram Cranen van Eyes and Ears (promofilm)
– Ron Ruijs voor het lenen van zijn racefiets

Wel heb ik zeker nog vacatures:

  1. Vacature webbouwer om de site Forza4Neia.nl te ontwikkelen zodat het Team Forza4Neia de volgers goed kan informeren.
  2. Vacature leverancier racefiets en onderhoud
  3. Vacature leverancier benodigde fietsmaterialen om zulke beklimmingen te kunnen doen
  4. Vacature sportschool om mijn conditie te vergroten
  5. Vacature donateurs (minimaal 5 euro). Dit kan via mijn pagina op PifWorld.

Vloggend vertel ik meer

Ik vlog over deze hele reis dus wil je op de hoogte blijven abonneer je dan op mijn YouTubekanaal. Bekijk mijn vlogs in de onderstaande afspeellijst en klik af en toe op de banners (deze inkomsten helpen mij financieel mee):