Over mij

mark-fotolijstHey leuk dat je op mijn persoonlijke blog terecht bent gekomen. Hier ben je natuurlijk niet zomaar. Waarschijnlijk heeft een van mijn artikelen op dit blog je getriggerd en heb je het verhaal gelezen. Wat vond je ervan? Kon je er wat mee? Zo ja dan super fijn zo nee dan misschien een andere keer. Ik heb er zelf in ieder geval van genoten om het bericht te schrijven! Wil je meer over mij weten lees dan nog eventjes verder…

In het dagelijks leven ben ik naast online marketeer / webmanager een liefdevolle echtgenoot, papa en grappenmaker. Ik ben (stront)eigenwijs, ondeugend en ik houd er enorm van om te genieten van het leven! Ik ben een druk bezet mannetje met heel veel verschillende online zaken waar ik me in verdiep. Zo blog ik op diverse platformen en heb ik een eigen bureau voor online marketing met Studio DC.

Op Just Mark probeer ik mijn dagelijkse kost te delen met iedereen die het maar leuk vindt! Ik schrijf voornamelijk over lifestyle, sport (voetbal), boeken, muziek en games. Af en toe een lekker receptje delen, daar ben ik ook niet vies van. Dus veel leesplezier!

Adios! Ciao!

Mark